Stäng

0 st , 0 kr

Säker handel

Det är viktigt för oss att alla ska känna sig trygga med att beställa och betala sina varor i vår webshop.  

Våra villkor är tydliga och trygga för dig som kund. Vi följer svensk konsumenträtt i akt och mening. Våra betalningsalternativ är säkra med krypterade kortbetalningar.

När det gäller beställning, betalning, garanti eller leverans så uppstår det alltid en del frågor. Här nedan finns svaren på de frågor som brukar dyka upp under köpet..

Alltid garanti och service

Vi erbjuder alltid 2 års återförsäljargaranti på samtliga klockor i vårt sortiment oberoende av tillverkare och klockmodell. Urkompaniets garantibevis medföljer i samband med köpet.

Notera att garanti inte täcker:

- Skador som orsakats av slarv, felaktig anvädning eller andra faktorer som inte beror på tillverknings- eller materialfel. Klockan måste vara oanvänd och skyddplast på samtliga delar ska sitta kvar för att bedöma att skadan är fabrikatsfel.

- Skador på glas, krona, boett, armband och övriga ytliga skador på uret.

- Fuktskador på ej vattentäta klockor (Vattentät = 10 ATM).

- Ändring på serienummer.

- Garantibevis ska inlämnas vid garantiärenden.

Om fel inte omfattas av garantin debiteras en felsöningsavgift om 350 kronor plus ev. tillkommande fraktkostnader.

Säkra betalningsalternativ

För att alla ska känna sig trygga med att beställa och betala erbjuder vi flera olika betalningsalternativ för att anpassa till olika kunders behov.

Dessa är de betalningsalternativ vi erbjuder:

- Säkra, krypterade kortbetalningar:

Du behöver inte vara orolig för att använda ditt kort hos oss. Vi använder oss av den teknik som är standard för säkra kortbetalning på Internet. Det är Nets betalväxel som står för säkerheten på vår hemsida när det gäller köp med betalkort.

- Faktura - Betala efter leverans:

Vi samarbetar med Klarna AB och använder oss av deras tjänst "Fakturera mig". Med den kan du välja att få en räkning skickad hem till dig efter att paketet skickats. Vi debiterar en avgift på 39 kr för våra fakturakostnader vid detta val.

- Delbetalning med Klarna konto:

Med Klarna konto kan du delbetala från 50 kronor/månad eller 1/24 av totalbeloppet och är ett betalsätt för dig som vill välja hur mycket du vill betala varje månad. 

- Direktbetalning till Bankgiro:

Vid beställning vid bankgiro kommer vi efter en manuell kontroll uppgifter skickas till kunden. En orderbekräftelse kommer skickas till registrerad e-postadress efter att vi mottagit insättningen.

Du kan läsa mer om alla våra betalningsalternativ här.

Helförsäkrade leveranser

Urkompaniet samarbetar med posten för att säkerställa trygga och så bra leveransvillkor. Alla varor skickas med ett spårbart kollinummer samt är försäkrade mot skada och förlust under transporten..

Alltid ångerrätt i 14 dagar

Vi har alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans och hemförsäljningslagen. När du vill utnyttja din ångerrätt är det viktigt att du meddelar oss tydligt att du har ångrat dig och vill returerna respektive vara. Ångertiden börjar gälla från den dag varan mottagits.

 

Personuppgift- säkerhet

Enligt personuppgiftslagen måste vi be dig godkänna till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får ta del av kommer att hanteras av Urkompaniet i egenskap av personuppgiftsansvarig. Inga uppgifter kommer att utlämnas till en tredje part såvida kunden godkänner det. De personuppgifter du lämnar till oss, så som namn, adress, personnummer, e-postadress och telefonnummer kan komma att användas för att säkerställa leveransen till dig.

De uppgifter du lämnar är endast tillgängliga för Urkompaniet. Du har när som helst rätt att ta del av de uppgifter som finns registrerad om dig och bibehåller rätten till att begära att informationen raderas eller korrigeras.

Har du fler funderingar angående handel hos Urkompaniet? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Betalningsalternativ

Handla säkert

Vi skickar med

Copyright © 2018 Urkompaniet, All Rights Reserved.