Stäng

0 st , 0 kr

Om oss

Urkompaniet Nordic AB är specialiserade på försäljning av armbandsur i originalmodeller från kända varumärken. Vår ambition är att vara en ledande aktör på skandinaviska klockmarknaden och erbjuda vår kunder trygga köp.. Det vill vi uppnå genom ett brett sortiment, bästa service och svårslagna priser.

Vår affärsidé

Vi är en internetbaserad butik och har vi inte den fysiska butikens höga fasta kostnader vilket gör att vi kan sälja våra klockor till ett lågt pris.

Vi ger våra kunder stora möjligheter att htta rätt klocka till rätt pris genom att erbjuda marknadens största sortiment. Om vi trots allt inte har den modell du söker, meddela oss och vi undersöker möjligheten att ta hem just den modell du vill ha utan extra kostnad..

Vi är ett väletablerat företag med stor branchkunskap och ett omfattande nätverk av erfarna auktoriserade leverantörer som gör det enklare för oss att hitta de modeller som våra kunder söker, till ett lågt pris. Våra leverantörer har många års erfarenhet och är specialiserade på olika varumärken . Vi är tydliga, noggranna och hjälpsamma. 

Vår förhoppning är att du som kund ska känna dig nöjd och trygg med vårt erbjudande. Har du funderingar eller synpunkter på vårt arbete, sortiment eller din köpupplevelse, ber vi dig att kontakta oss för att lösa eventuellt problem eller besvara din fråga. Vi är här för dig

 

Innehar F-skattesedel

Organisationsnummer 556932-2059

VAT SE556932205901

Kontakt info@urkompaniet.se

Vi har ej kundservice via telefon

Betalningsalternativ

Handla säkert

Vi skickar med

Copyright © 2018 Urkompaniet, All Rights Reserved.