Stäng

0 st , 0 kr

Köpvillkor

Leverans till Norge - Köp från NORGE - Priset i webshoppen är utan Moms.  MVA 25%.och norska postens avgift för tullbehandling kan tillkomma vid leveransen i Norge. 2018-01-01 var avgiften 158 - 341 NOK, beroende på om varuvärdet var över 3000 NOK eller ej. Läs mer på norska postens webplats.     https://www.posten.no/fortolling/motta-fra-utlandet   

 

Byten & ångerrätt för LAGERVAROR..        ( För BESTÄLLNINGSVAROR - se längre ned..)

Du kan inom 14 dagar returnera eller byta din vara till en annan vara. När du vill utnyttja din ångerrätt är det viktigt att du meddelar oss tydligt att du har ångrat dig och vill returnera din vara. Ångertiden börjar gälla från den dag varan mottagits. Ångrar du ditt köp av beställningsvara så tillkommer en returavgift på 20% av varans värde.  Se villkor längre ned.

Du behöver inte ange varför du ångrat dig men vi är tacksamma om du gör det, på så vis kan vi få veta ifall det är något på vår sida som vi kan förbättra i framtiden.

- Klockan ska återsändas oanvänd till Urkompaniet i orginalförpackning.

Vid ångrat köp bekostas återfrakt till vår leveransadress av kunden.Fraktkostnaden till kunden återbetalas ej vid ångrat köp. Vid betalning via faktura, bekostas fakturavgiften av kunden även om köpet ångrats.

Är varan skadad vi leverans ska du meddela oss om detta inom 8 dagar.

Villkor för ångerrätt: - (För ångerrätt av BESTÄLLNINGSVARA se nästa stycke).

- Varorna ska vara oanvända och skyddsplasten på produkten ska vara oskadad liksom etikett, originalförpackning och dokumentation. Klockor med läderarmband får ej spännas för att undvika märken av stift och spänne på lädret. Vid eventuell plombering av klocka, tillbehör, samt medföljande papper och dokumentation får plomberingen ej brytas.enligt tillverkarens villkor är detta skydd mot ändringar och bedrägeri, eller mot kopiering av dokumentation.

- Varan ska återsändas till Urkompaniet i originalförpackning. Återfrakt samt andra omkostnader för returen bekostas av kunden.

- Urkompaniet löser inte ut paket mot postförskott.

- Det är kundens ansvar att varan kommer fram och därför rekommenderar vi att ni skickar försändelsen som ett Rek. vilket är försäkrat.

- När returen anlänt till oss, och uppfyller villkoren ovan, krediteras köpet med hela varuvärdet. Uppfylls inte villkoren ovan, kan det vara ett hinder för att den inbytta/returnerade varan krediteras till sitt fulla försäljningspris. Fraktkostnad som kunden själv valt kvarstår att betala.

Villkor för ångerrätt av BESTÄLLNINGSVARA

- Beställningsvaror kan avbeställas kostnadsfritt inom 24 timmar efter att beställningen har gjorts. Beställningsvaror tas hem enkom för en kunds order och lagerhålls ej. Vid ånger eller retur senare än 24 timmar efter att beställningen har gjorts, krediteras köpet med varans pris minus en returkostnad på 20% av varuvärdet. Kostnaden ska ersätta frakt från leverantör till vårt lager och tillbaka till leverantör i utlandet, samt tull och importkostnader. I övrigt gäller 14 dagars ångerrätt även för beställningsvaror

Ångerrätt gäller inte om..:

- ..varan är i förändrat skick eller om klockan på något vis är skadad, använd eller missbrukad. Vid repor eller andra skador på varan och dess tillbehör utgår ångerrätten. Som tillbehör räknas, ask för varan, askens innanmäte med lösa delar, etiketter, dekaler, dokumentation och instruktionsbok.  Varan måste vara oanvänd och den ursprungliga skyddsplasten på samtliga delar ska sitta kvar.

Returadress:
Urkompaniet Nordic AB
Dalvägen 8
169 56 Solna

- Urkompaniet löser inte ut paket mot postförskott.

- Det är kundens ansvara att klockan kommer fram och därför rekommenderar vi att ni försäkrar örsändelsen genom att skicka den som REK..

- Vänligen kontakta oss vid eventuell retur för information samt paketanvisningar.

Om ni mot all förväntan mottager en vara som skiljer sig från angiven information vid beställningen så gäller givetvis fullt återköp i 14 dagar och alla eventuella kostnader betalas av Urkompaniet. Här  i övrgit samma villkor som vid ångrat köp, varan måste vara oanvänd och oskadad.

Frakt & Avgifter vid ångrat köp.

Vid ångrat köp bekostas återfrakt till vår leveransadress av kunden.Fraktkostnaden till kunden återbetalas ej vid ångrat köp. Vid betalning via faktura, bekostas fakturavgiften av kunden även om köpet ångras. .

Leverans

Vi på Urkompaniet vill göra det så enkelt som möjligt för dig att handla hos oss. Därför erbjuder vi fri frakt på alla beställningar oavsett belopp. Vi har heller ingen gräns för lägsta orderbelopp." REK" är ett spårbart och säkert fraktsätt hos posten och därför ett förvalt alternativ. Vill du ha fraktfritt väljer du själv "Varubrev"

 

Leverans sker med Posten och paketet levereras till ditt närmaste utlämningsställe. Om paketet är liten kan försändelsen levereras som brev direkt till din brevlåda.

Alla beställningar som skickas via Urkompaniet aviseras med e-mail. När du fått aviseringen kan du hämta paketet samma dag som det ankommer till ditt utlämningsställe.

Vid fakturabetalning sker leverans till din folkbokförda adress. Det är för att säkerställa att inga obehöra kan beställa varor genom annans personuppgifter. Om du inte vill beställa dina varor  till din folkbokförda adress kan du välja någon av våra andra betalningsalternativ.

Vid beställning mot faktura skickas en förfrågan till Klarna. Om din beställning inte blivit godkänd kan det alltså bero på att Klarna har valt att inte godkänna din beställning. För frågor gällande din faktura eller kredituppgifter vänligen kontakta Klarna på telefon 08-120 120 10.

 

Ej uthämtad paket

Vi debiterar 350 kronor för ej uthämtade paket. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss ska du hämta ut paketet och meddela oss att du ångrat köpet, vi då skickar returinformation till dig. Att avstå från att hämta ut ett paket är inte att ångra köpet, det krävs att kunden är aktiv och returnerar varan. Om paketet inte hämtas ut blir det registrerat som ej uthämtat och du kommer debiteras alla kostnader i samband med leveransen och tillbaka till vårt lager. Att själv returnera paketet är alltid billigare än att inte hämta ut.

 

Betalningsalternativ

För närvarande erbjuder vi dessa betalningsalternativ:

- Kortbetalning med Visa eller MasterCard.

- Faktura via Klarna 14 dagar netto. Se  "Villkor vid fakturaköp" nedan.

- Delbetalning via Klarna Konto. Se  "Villkor för Klarna Konto" nedan.

- Betalning via Bankgiro.

Självklart sker alla våra kortbetalningar över en krypterad och garanterat säker anslutning (https). Inga kortuppgifter lagras hos Urkompaniet. 

Villkor vid fakturaköp


Klarna

Faktura - Betala efter leverans:

Vi samarbetar med företaget Klarna AB och använder oss av deras tjänst "Fakturera mig". Med den kan du välja att få en räkning skickad hem till dig som kommer i samband med ditt paket. Vi debiterar en fakturaavgift på 39 kr för vår fakturakostnad. För att du ska kunna använda denna tjänst måste du ange ditt personnummer. Förutsättningen för att du som privatperson ska kunna handla mot faktura är att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och att du har fyllt 18 år. Leveransadress för dina varor måste vara samma adress som den du är folkbokförd på. Du får heller inte ha några tidigare betalningsanmärkningar. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagars netto. En påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Har du handlat för under 60 kr tillkommer 29,00 kr, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. Även en dröjsmålsränta om 24,00 % plus gällande referensränta tillkommer. Sker ingen betalning därefter kan fordran därefter komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma. Vill du veta mer om faktura eller se om din betalning registrerats kan du gå in på hemsidan. www.klarna.se.


Klarna

Delbetalning med Klarna konto:

Med Klarna konto kan du delbetala från 50 kronor/månad eller 1/24 av totalbeloppet och är ett betalsätt för dig som vill välja hur mycket du vill betala varje månad. Du samlar alla dina köp under en kalendermånad, både hos oss och andra butiker som erbjuder Klarna konto. Du får bara en faktura i mitten på efterföljande månad med 14 dagars kredittid och endast en administrativ avgift på 29 kronor oavsett antal köp. Du kan när som helst välja att betala in hela beloppet på en gång. Klarna konto kostar ingenting i uppläggningsavgift. För Klarna konto gäller en årsränta på 19,5% och effektiv ränta från 26,99% vid köp om 10 000 kronor. Med andra ord blir den genomsnittliga räntekostnaden per månad, om du handlar något för 1000 kronor ca 16,50. Allmäna villkor hittar du här:www.klarna.se.

 

Rättelser

Köp genom Urkompaniet omfattas av Distansavtalslagen och kosumentköplagen. Dessutom åtar sig Urkompaniet att frivilligt rätta sig efter ARN i samband med en tvist.

 

Personuppgifter

Enligt personuppgiftslagen måste vi be dig godkänna till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får ta del av kommer att hanteras av Urkompaniet i egenskap av personuppgiftsansvarig. Inga uppgifter kommer att utlämnas till en tredje part såvida kunden godkänner det. De personuppgifter du lämnar till oss, så som namn, adress, personnummer, e-postadress och telefonnummer kan komma att användas för att säkerställa leveransen till dig.

De uppgifter du lämnar är endast tillgängliga för Urkompaniet. Du har när som helst rätt att ta del av de uppgifter som finns registrerad om dig och bibehåller rätten till att begära att informationen raderas eller korrigeras.

Minderåriga

Är du under 18 år, så måste du ha målsmans tillstånd för att beställa från oss.

Tryckfel

Vi reserverar oss för tryckfel och felprissättningar i webbutiken och förbehåller oss rätten att avslå ordrar. Detta kan inträffa om varan ej finns på lager, felaktigt pris eller om vi misstänker bedrägeri.

Bedrägeri

Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Urkompaniet förbehåller sig rätten till att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

Cookies

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 Juli 2003, ska alla som besöker en webbplats meddelas om cookies används. När du besöker Urkompaniet sparas cookies på din dator. Dessa cookies är så kallade Sessioncookies och används för att hålla reda på varukorgen när du handlar. Sessioncookies lagras inte under en längre tid på din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare.

Om du inte accepterar anvädning av cookies kan du ställa in din webbläsare så att den automatisk nekar cookies eller så att den informerar dig om en webbsida använder cookies. Om du stänger av cookies kommer du inte kunna handla. Eftersom kundkorgen kräver inloggning för att fungera. Du kan däremot titta runt i butiken utan att ha cookies aktiverat.

Betalningsalternativ

Handla säkert

Vi skickar med

Copyright © 2018 Urkompaniet, All Rights Reserved.