Stäng

0 st , 0 kr

Försäkring

När du köper en ny klocka för minst 400 kr hos oss på Urkompaniet får du ett halvårs kostnadsfri försäkring, som ersätter din klocka vid förlust eller skada som du inte kunnat förebygga.Genom ett samarbete med Solid Försäkringar kan vi erbjuda våra kunder en försäkring på 6 månader på klockor över 400 kr. Försäkringen ersätter kunden vid stöld, förlust och otursskador och gäller för privatpersoner.Efter det 6 första månaderna erbjuds du en förnyelse av försäkringen via brev från Solid. Premien för ett års förlängning är f.n. 99 kr + 3% av köpbeloppet.

Försäkringen gäller i 6 månader och ersätter:

- Stöld och förlust.

- Skador som uppstår p.g.a funktionsfel d.v.s inifrån kommande fel som inte täcks av garanti eller reklamationsrätt.

- Otursskador som beror på en plötslig och oförutsedd yttre händelse, t.ex. tappskador, vatten-eller fuktskador.

Observera att du ej har retur- eller ångerrätt då ditt försäkringsärende blivit handlagt och godkänt av Solid och du blivit ersatt med en ny likvärdig vara (räknas ej som ett nytt köp). Detta gäller vid stöld, totalskada eller om din klocka på annat sätt har kommit bort eller förolyckats och reparationskostnaden överstiger 90% av varans värde. Du blir alltså ersatt med det belopp som står angivet på ditt försäkringsbevis, men du har ej möjlighet att ångra dig efter att du har gjort ditt val. Vid skada på klockor är självrisken 10% av skadebeloppet, dock lägst 100 kr och högst 1000 kr per skadetillfälle. Vid skada, stöld, förlust, totalskada löper försäkringen vidare. Du är välkommen att kontakta vår serviceavdelning på info@urkompaniet.se vid eventuella frågor.

Vill du göra en adressändring eller önskar du avsluta din urförsäkring, så går det bra att göra det via e-mail till Solid Försäkrings AB.

Urkompaniets urförsäkring är ett samarbete med Solid Försäkring AB.

För att ladda hem För- och efterköpsinformation i pdf-format Klicka här.

 

Betalningsalternativ

Handla säkert

Vi skickar med

Copyright © 2018 Urkompaniet, All Rights Reserved.