Stäng

0 st , 0 kr

OM URKOMPANIET


Om oss

Urkompaniet är en internetbaserad klockbutik där vi specialiserar oss på att erbjuda kvalitetsklockor till ett överkomligt pris. Vår ambition är att bli en ledande aktör på skandinaviska klockmarknaden. Det vill vi uppnå genom att erbjuda våra kunder ett brett sortiment, bästa service och svårslagna priser.

Vår affärsidé

Tre ledande faktorer avgör konsumentens val av handel: Pris, service, och förtroende. Då butikshandeln dras med höga fasta kostnader kan de normalt aldrig matcha våra priser. Vi är en internetbaserad butik och har inte de fysiska butikernas begränsningar i sortiment, det gör det enklare att erbjuda kunden större valmöjlighet även vid särskilda önskemål.

Genom vår erfarenhet av Internet- och handel är vi ett stabilt företag med goda kontakter och branschkunnande. För att kunna erbjuda dig som kund låga priser så har Urkompaniet genom åren byggt upp ett stort nätverk av betrodda och väletablerade samarbetspartners. Våra partners har många års erfarenhet och är specialiserade på olika varumärken och gör det möjligt för oss att kunna erbjuda våra kunder ett brett utbud.

Vår målsättning är att vinna kundens förtroende genom att vara tydliga, noggranna och hjälpsamma. Vi vill erbjuda våra kunder ett stort sortiment som gör det enkelt att alltid hitta en lämplig klocka hos Urkompaniet.

Vår bakgrund

Grundarna av Urkompaniets stora intresse för klockor gav idén om att starta en webshop. Då, fortfarande anställda inom e-handel samt programmering grundade de Urkompaniet för att kunna erbjuda konsumentmarknaden kvalitetsklockor till ett överkomligt pris.

Vår förhoppning är att du som kund ska känna dig tillfredsställd med vår service. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några funderingar eller synpunkter.


Innehar F-skattesedel

Organisationsnummer 556932-2059

VAT SE556932205901

Kontakt info@urkompaniet.se

Logotype

Betalningsalternativ

Handla säkert

Vi skickar med

Copyright © 2018 Urkompaniet, All Rights Reserved.