Stäng

0 st , 0 kr

Betalning

Vi erbjuder dessa betalningsalternativ:

- Kortbetalning med Visa eller MasterCard.

Visa mastercard

Du kan vara trygg när du betalar din vara med VISA eller Mastercard hos Urkompaniet. Vi använder oss av teknik som är standard för säkra kortbetalning på Internet. Det är DIBS betalväxel som står för säkerheten på vår hemsida när det gäller köp med VISA och Mastercard. Alla våra kortbetalningar sker över en krypterad och garanterat säker anslutning (https). Inga kortuppgifter lagras hos Urkompaniet. 

 

- Faktura via Klarna 14 dagar netto

Klarna faktura

Vi samarbetar med Klarna AB och använder deras tjänst "Fakturera mig". Du kan då välja att få en faktura skickad hem till dig ihop med varorna i ditt paket. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar från utskriftsdag. För att kunna använda denna tjänst måste du ange ditt personnummer, ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige. Leveransadress för dina varor måste vara samma adress som den du är folkbokförd på. Du får inte ha några tidigare betalningsanmärkningar för att köpet ska godkännas.  Vid försenad betalning debiteras en påminnelseavgift med 50 kronor samt dröjsmålsränta med 2% per månad. Vill du veta mer om faktura eller se om din betalning registrerats kan du gå in på hemsidan. www.klarna.se.

 

- Delbetalning via Klarna Konto

Klarna konto

Med Klarna konto kan du delbetala från 50 kronor/månad eller 1/24 av totalbeloppet och är ett betalsätt för dig som vill välja hur mycket du vill betala varje månad. Du samlar alla dina köp under en kalendermånad, både hos oss och andra butiker som erbjuder Klarna konto. Du får bara en faktura i mitten på efterföljande månad med 14 dagars kredittid och endast en administrativ avgift på 29 kronor oavsett antal köp. Du kan när som helst välja att betala in hela beloppet på en gång. Klarna konto kostar ingenting i uppläggningsavgift. Klarna konto debiterar en kreditränta på 19,9% och effektiv ränta från 29,22% vid köp om 10 000 kronor som avbetalas på 12 månader.

 

Betalningsalternativ

Handla säkert

Vi skickar med

Copyright © 2018 Urkompaniet, All Rights Reserved.